Ποιοι είμαστε

“Prime Pastry, μια εταιρεία αφοσιωμένη στην υψηλή ποιότητα, την καινοτομία και τον επαγγελματισμό.”

Η εταιρεία ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο των πρώτων Υλών ζαχαροπλαστικής και παγωτού από το 2014. Οι εμπνευστές της ιδέας και ιδρυτές αυτής κρατούν στα χέρια τους εμπειρία 30 ετών χάρη στην προσωπική τους ενασχόληση με τον τομέα τόσο στη Δυτική Ελλάδα και τα Νησιά του Ιονίου όσο και στις ευρύτερες περιοχές του Νομού Ευβοίας, Βοιωτίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας. Οι ιδρυτές της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν με τους μεγαλύτερους οίκους παραγωγής Α΄Υλών Ζαχαροπλαστικής και παγωτού του εξωτερικού, γεγονός που τους έδωσε το προνόμιο να μπορούν σήμερα να μεταδώσουν στους συνεργάτες της Prime Pastry όλη την φιλοσοφία, τις ιδιαιτερότητες αλλά και τεχνογνωσία που κατέχουν.

Από την ίδρυση της έως και σήμερα, η εταιρεία έχει καταφέρει να διαγράψει μια σταθερά εξελικτική πορεία, έχοντας πάντα ως βασικό της μέλημα τον σεβασμό και τις άριστες σχέσεις με τους πελάτες της. Οι παραπάνω αξίες έμειναν και θα συνεχίζουν να παραμένουν ριζωμένες στον τρόπο σκέψης όλων όσων εργάζονται γι’ αυτήν.

Σήμερα η εταιρεία συνεργάζεται με 14 διεθνείς, διακεκριμένους οίκους παραγωγής Α’ Υλών Ζαχαροπλαστικής και παγωτού και όραμά της αποτελεί η περεταίρω συνεργασία με ποιοτικά αναγνωρισμένους οίκους που θα προσφέρουν στους πελάτες προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Όραμα – Αποστολή και Στόχοι

Βασικός στόχος της εταιρείας είναι να αναπτύσσεται ποιοτικά και ποσοτικά τόσο μέσω νέων συνεργασιών όσο και μέσω της θεμελίωσης σταθερών σχέσεων με τους πελάτες της. Για τον λόγο αυτό η Prime Pastry από την ίδρυσή της έως και σήμερα συμμετέχει δυναμικά σε διεθνείς και εγχώριες εκθέσεις που διοργανώνονται για επαγγελματίες, προτείνοντας καινοτόμες ιδέες και νέα προϊόντα που επιδιώκουν να αναδείξουν την υψηλή ποιότητα στη ζαχαροπλαστική και το παγωτό. Επιπλέον η εταιρεία, σε τακτά χρονικά διαστήματα οργανώνει επιδείξεις μέσα από τις οποίες οι επαγγελματίες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καινούργια αλλά και υπάρχοντα προϊόντα και να λάβουν χρήσιμες συμβουλές από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της.

Παράλληλα, η εταιρεία επενδύει στους ανθρώπους που την στηρίζουν δίνοντας τους κίνητρα για να εξελιχθούν τόσο ατομικά όσο και μέσα από το έργο που παρέχουν, προσφέροντάς τους διαρκώς επιμόρφωση για τα προϊόντα της εταιρείας και για τις νέες τάσεις που αναδεικνύουν οι διεθνείς οίκοι.

Αποστολή όσων εργάζονται για την Prime Pastry είναι η επέκτασή της σε νέα σημεία και αγορές εντός Ελλάδος και Κύπρου, η διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων της μέσω της σύναψης νέων συνεργασιών, η διατήρηση υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και η συνεχής ενημέρωση των συνεργατών της εταιρείας για τα υπάρχοντα προϊόντα και τις νέες τάσεις στο χώρο της ζαχαροπλαστικής και του παγωτού.

Δίκτυο Πωλήσεων και Διανομής

Η εταιρεία διατηρεί ένα άρτια οργανωμένο τμήμα διανομής των προϊόντων που εξυπηρετεί με αποτελεσματικότητα και αμεσότητα όλη την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα εντός του Νομού Αττικής και σε όλη την Πελοπόννησο οι διανομές πραγματοποιούνται με επαγγελματικά οχήματα από την Αθήνα. Στην Δυτική Ελλάδα τα Νησιά του Ιονίου, το Νομό Ευβοίας, Βοιωτίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας οι πωλήσεις και διανομές πραγματοποιούνται από τις επιμέρους επιχειρήσεις των μετόχων της εταιρείας. Λόγω διευρυμένου πελατολόγιου τα υπόλοιπα σημεία διανομής της χώρας εξυπηρετούνται μέσω των συνεργαζόμενων τοπικών αντιπροσώπων της εταιρείας.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση η Prime Pastry διαθέτει ένα οργανωμένο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών που βρίσκεται στην διάθεση των πελατών προκειμένου να παρέχει πληροφορίες για τα δίκτυα πωλήσεων-διανομής της εταιρείας και τους κατά τόπους αντιπροσώπους.

Κτηριακές Εγκαταστάσεις

Η Prime Pastry έχει την έδρα της στις Αχαρνές Αττικής, μέσα σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που εξυπηρετούν την εύκολη προσβασιμότητα, την ποιότητα χώρου και την άριστη αποθήκευση και συντήρηση όλων των προϊόντων της. Τα προϊόντα φυλάσσονται πάντοτε με βάση τις προβλεπόμενες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας και παρακολουθούνται διαρκώς με βάση την ημερομηνία λήξης και το LOT κάθε είδους.

Παράλληλα, η επιλογή των εγκαταστάσεων εξυπηρετεί το ασφαλές και φιλικό περιβάλλον για τους εργαζομένους της εταιρείας.

Το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας και περιμένει να σας εξυπηρετήσει.